Met trots presenteren we een toevoeging en een verbetering aan de “Sunday” plumosa snijbloemen serie.

De toevoeging is “Sunday scarlet” een rijkbloeiende helder-rode noviteit die uitstekend bij de serie past qua prototype en bloeisnelheid. En dat betekent dat “- scarlet” tussen andere kleuren gebruikt kan worden in een productieplan met “Sunday” rassen. Op de foto een beeld van de nieuwe kleur in de eerste zadenproductie.

Sunday scarlet

En de verbetering is “Sunday gold improved”, een intens goud-gele kleur die uitstekend bij de serie past qua prototype en bloeisnelheid. En dat betekent dat “- gold improved” tussen andere kleuren gebruikt kan worden in een productieplan met “Sunday” rassen. Op de twee foto’s een beeld van de nieuwe kleur in de eerste zadenproductie.* Opmerking : De eerste foto toont de noviteit gedeeltelijk in de schaduw. Voor de tweede foto hebben we op een echt zonnig moment gewacht en zelfs dan ziet deze er niet bleek of lichtgeel uit.

Sunday gold improved

Sunday gold improved detail

**Voor een volledig overzicht van het beschikbare Celosia sortiment verzoeke contact op te nemen met PanAmerican Seed. Het adres is te vinden op de pagina “Partners”.